Invitați „interziși” în emisiunea Alessandrei Stoicescu: Amenință că dau înregistrări

 Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu a transmis un mesaj tranșant cu privire la „niște mari bărbați” care discută „pe la colțuri”, spunând că sunt interziși în cadrul emisiunii „100 de minute” de la Antena 3.

„Niște mari bărbați își scuză impotența politică și discută pe la colțuri cum că nu apar ei la mine la emisiune pentru ca sunt interziși și inventează confirmări și anulări de invitați”, și-a început astfel mesajul Alessandra Stoicescu, publicat pe rețeaua de socializare Facebook.

„Alți mari bărbați folosiți ca bufonii regelui”, continuă jurnalista, „amenință că au ei lucruri nasoale și dau înregistrări ca să se răzbune pe inamici dar plonjeaza cu tot cu regele lor in mocirla derizoriului”, a transmis Alessandra Stoicescu, întrebând: „Asta e politica azi?”

„Băieți, haideți în liga mare dacă vă țin vorbele și mintea! La mine la emisiune vreți toți însă nu uitați un lucru: eu și doar eu decid cine și când apare!”, a mai scris în mediul online Alesandra Stoicescu, terminând mesajul cu #putinirezista100deminute.

Vezi și: Dancă (PNL) – Alessandra Stoicescu, replici la Antena 3: Nu mă înțelegeți deloc. E lipsă de respect!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel