Învățământ primar. Pop, proiect eliminare calificative

Liviu Pop
Liviu Pop

Senatorul PSD Liviu Pop, preşedintele Comisiei pentru învăţământ, a declarat luni că doreşte eliminarea calificativelor în învăţământul primar.

Acesta a menţionat că va iniţia un proiect de lege în acest sens. 

Întrebat ce părere are despre propunerea legislativă a deputatului PSD Cătălin Rădulescu de castrare chimică a pedofililor, Liviu Pop a spus că nu comentează pe acest subiect, dar că şi el are un proiect de lege prin care vrea eliminarea calificativelor din învăţământul primar.

„Şi eu o să depun un proiect de lege prin care vreau să eliminăm calificativele în învăţământul primar. Să nu mai fie calificative pentru elevi, dar asta este părerea mea. Până nu o să discut în interiorul grupului, nu o să pot să spun că depun iniţiativa legislativă. Evaluarea elevilor să se facă aşa cum există astăzi în unele ţări ale Uniunii Europene, pe alte criterii. E o discuţie mult mai amplă şi pentru asta trebuie schimbată legea educaţiei naţionale. Asta v-am dat un constrarăspuns la întrebarea (despre castrarea chimică a pedofililor – n.r.)”, a declarat Liviu Pop.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel