Interviu medic psihiastru. Florian Bodog: Am citit pe site-ul zis și FakeNews

Florian Bodog, senator PSD, coordonator Departamentul pentru Sănătate, acuză Hotnews de fake news.

”Am citit astăzi cu stupoare pe site-ul de propagandă HotNews, zis și FakeNews, un așa-zis interviu cu un tânăr medic psihiatru care nu își dă numele, dar care este descris drept reprezentant al "noii gărzi de medici". Întâi de toate, observ că nu e prima dată când acest website publică interviuri și citează specialiști anonimi, ceea ce trebuie să ne ridice mari semne de întrebare privind credibilitatea și veridicitatea acestor "surse".

Chiar și în aceste condiții, presupunând totuși că interviul este real, l-aș întreba pe distinsul meu coleg "psihiatru din Cluj-Napoca", folosind chiar cuvintele sale: dumneata ce ai făcut pentru pacienții tăi, pentru a-i trata mai bine și pentru a-i integra corespunzător în sistem?

Întreb lucrurile acestea, în condițiile în care, anul acesta, Guvernul PSD i-a mărit considerabil salariul și lui și altor mii de cadre medicale din România și investește masiv în îmbunătățirea condițiilor din spitale. Asta spre deosebire de guvernările precedente de dreapta și "tehnocrate", care au vorbit foarte mult și au făcut foarte puțin pentru sistemul de sănătate din țara noastră.

Din punctul meu de vedere, înainte să ceri altora să schimbe sisteme și mentalități, cred că ar trebui să începem să ne schimbăm noi înșine, inclusiv, asumându-ne responsabilitatea acțiunilor și a declarațiilor. În rest, e foarte ușor să acuzi și să-ți dai cu părerea, ascunzându-te, ca un laș, "sub protecția anonimatului"...”, a spus Florian Bodog, senator PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel