Internship la Guvern. Ponta îi dă peste nas lui Cîţu: Merită ironizat politicianul care face asta

Victor Ponta, replica pentru Florin Citu
Victor Ponta, replica pentru Florin Citu

Victor Ponta reacţionează după ce premierul Florin Cîţu a anunţat lansarea unui program de internship la Palatul Victoria. 

"Il felicit pe Premierul Florin Citu pentru initiativa de a face pentru 'prima data' un Program de Internship la Guvern pentru tineri (chiar daca este al 7 lea an la rand in care se organizeaza) !!! Proiectele bune trebuie continuate. Sigur ca acest program exista din 2013 si a functionat in fiecare an de atunci, iar Radu Puchiu si Cristian Botan au meritul principal ca acest program a functionat! Tinerii absolventi au meritat pe deplin investitia!

Merita laudat un premier care continua ceva bun facut de predecesorii sai! Si merita ironizat un politician care spune ca face 'prima data' ceva ce exista de 7 ani!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ce a transmis Florin Cîţu

Iată de la ce a pornit replica dată de Victor Ponta. "Am intrat în politică în 2016 și în toți acești ani mi-am dat seama câtă nevoie este de un suflu nou în administrație. Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în acest domeniu o șansă reală. De aceea, voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului României. Toți studenții în ani terminali interesați de acest proiect sunt invitați să trimită o scrisoare de intenție la adresa [email protected] până la data de 11 februarie 2021", a scris Florin Cîţu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel