Instagram, noi stickere pentru restaurantele locale în pandemie

Afacerile mici joacă un rol extrem de important în fiecare comunitate, iar în această perioadă multe dintre ele se confruntă cu dificultăți mari din cauza efectelor pandemiei de COVID‑19. 

Pentru a susține micile afaceri locale și a-i ajuta pe utilizatori să descopere cu ușurință alternativele la care pot apela pentru a comanda mâncare online, Instagram permite de astăzi restaurantelor din România să folosească o serie de stickere prin care cei care îi urmăresc îi pot sprijini.

Restaurantele pot folosi stickerele disponibile, care semnalizează faptul că oferă opțiunea de livrare a mâncării, atât în conținutul pe care îl distribuie pe Stories, dar și în postările de pe profilurile lor. Atunci când utilizatorii văd un astfel de sticker, este suficient să apese pe acesta pentru a face comanda prin intermediul site-ului partenerului. În plus, prin distribuirea stickerelor postate de restaurante, utilizatorii le pot ajuta să ducă vestea mai departe și să facă față mai ușor noilor provocări.

În această perioadă dificilă, business-urile, în special cele de dimensiuni mici, folosesc Instagram pentru a păstra legătura cu consumatorii lor și a împărtăși cu aceștia idei legate de cum îi pot sprijini. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel