Instagram, funcții apelare audio și video

Ema Apostu / 02 Martie 2018 / 09:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Instagram va introduce în curând noi funcții. Aplicația va permite utilizatorilor săi să comunice prin intermediul funcţiilor de apelare audio şi video.

Facebook vrea să transforme Instagram în mai mult decât o reţea socială concentrată în jurul fotografiilor şi al filmărilor. 

Aplicaţia, care deja include unele funcţii de chat, se pregăteşte să le ofere utilizatorilor opţiuni audio şi video de comunicare.

Reprezentanții Facebook nu au comentat informația

În codul kit-urilor de instalare ale aplicaţiei pentru Android au fost descoperite librării şi mai multe referiri la funcţii de apelare audio şi video ca parte a secţiunii de chat din cadrul aplicaţiei.

Acest gen de coduri ascunse în cadrul aplicaţiilor sunt folosite de dezvoltatori pentru a crea şi testa facilităţi viitoare, pe care trebuie doar să le activeze în momentul în care sunt finalizate.

Deşi reprezentanţii Facebook au refuzat să comenteze informaţia, şansele ca aceasta să se concretizeze sunt foarte mari, fiind aproape sigur doar o chestiune de timp până când se va face un anunţ oficial în acest sens.

Instagram ar fi a treia aplicaţie a companiei americane, alături de Messenger şi WhatsApp, care oferă funcţii de comunicare în scris, audio şi video.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24