Înregistrare marijuana. Bădiță, mesaj în plin scandal

Mihai Ciobanu / 13 sep 2018 / 10:18 Salveaza PDF Comentarii
Florin Bădiță
Descriere foto: Florin Bădiță

Florin Bădiţă reacţionează după recentele acuzaţii de consum de marijuana. 

Într-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook, Florin Bădiţă reacţionează cu privire la cele mai noi acuzaţii care i se aduc, respectiv de consum de droguri (marijuana). Florin Bădiţă vine cu o serie de precizări şi explicaţii inclusiv în ceea ce priveşte "cele 14.000 de conturi false de Facebook" ce ar fi fost folosite de către cei de la #rezist. Iată mesajul transmis de către Florin Bădiţă:

"În 2016 am locuit 3 luni în California, unde marijuana este legală, iar statul a colectat $2.8 miliarde din taxarea acestei activități. O parte din bani se duc pentru finanțarea sistemului de educație.

Săptămâna trecută am fost în Amsterdam. Misto ca poti fuma legal acolo. Ajuta si economia

Acum 10 ani câștigau $600 de milioane in taxe din trecerea în legalitate a unei activități recreaționale, practicată de milioane de români, 600.000 practicând asta lunar în România, dacă citez bine un studiu de acum ceva timp. În înregistrarea de ieri de la Antena 3, unde m-au înregistrat pe ascuns in Iulie 2018 într-un spațiu privat, povesteam despre microdozaj. Adică să îți faci 15 țigări dintr-un gram de marijuana. Dacă ești curios, citește acest link că să înțelegi conceptul.

Într-un sistem medical șubred precum în România, unde lipsa medicamentelor este o problema cotidiană, marijuana este utilă pacienţilor afectaţi de cancer, căci stimularea apetitului îi ajută să îşi menţînă o greutate sănătoasă, ceea ce conduce la rate mai mari de supravieţuire. Oamenii afectaţi de dureri cronice se numără, de asemenea, printre cei ajutăţi de marijuana. Dovezile preliminare sugerează că marijuana poate fi utilă şi persoanelor ce suferă de Parkinson, Alzheimer şi de scleroză multiplă. Accesul bolnavilor la o plantă care le poate reduce durerea și suferință ar fii un lucru benefic.

"Nu comentez idioțenii"

În rest nu comentez idioțenii spuse de o voce robotică, gen bol plin cu marijuana și alte filme de Snoop Doog :)) (Am explicat ieri în video de ce https://www.facebook.com/baditaflorin/videos/10216262000398793/) ,Cât despre cele 140.000 de conturi false, unde singura "dovadă" este o lista din Monday.com pe care am folosit-o că să promovăm protestul din 12 mai arată că ei nu înțeleg cum funcționează internetul.

Ce problema încercăm noi să rezolvăm noi cu acel Board din Monday.com? Cum facem să contactăm 1000 de influenceri locali și să îi informăm că o să fie protest pe 12 mai?Facem un grup decentralizat, unde fiecare voluntar poate să își aloce să contacteze câteva persoane.

Implementare:

Am făcut o lista cu profilele de Facebook pe care putem să le contactăm, am făcut call pe corupția ucide, au aplicat vreo 30 de voluntari care doresc să ne ajute să trimită mesaje private. Când cineva îi trimite mesaj unei persoane, trece acolo faptul că a contactat pe X, astfel încât alt voluntar să trimită mesaj la alte conturi, care nu au fost contacta, deci încă nu știu că o să fie protest pe 12 mai. Se numește eficientă asta. Ceva ce lipsește în administrația publică."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25