Înlocuitor pentru Horia Georgescu la ANI. Cerințe pentru a fi președinte ANI

Consiliul Național de Integritate a început procedura de selecție a viitorului președinte al ANI. Persoana care îl va înlocui pe Horia Georgescu va fi desemnată în urma unei probe scrise și a unui interviu.

"Concursul pentru ocuparea funcţiei de președinte al Agenţiei Naţionale de Integritate constă într-o probă scrisă şi în susţinerea interviului, astfel:

- Proba scrisă se susţine în ziua de luni, 24 august 2015, ora 12.00, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate;

- Susținerea interviului va avea loc în ziua de vineri, 11 septembrie 2015, ora 11.00, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Dosarele de candidatură se depun până la data de 22 iulie 2015, de luni până vineri, între orele 09.00 – 16.30, la sediul Agenţiei Naţionale de Integritate, situat în Bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, sector 1, Bucureşti. Acestea vor conţine documentele prevăzute la art. 12 din Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi/sau vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, aprobat prin Hotărârea C.N.I. nr. 2/2007.

Planurile de management pe baza cărora se vor susţine interviurile se depun la sediul Agenţiei, în aceleaşi condiţii ca dosarele de candidatură, începând cu data de 24 iulie 2015, până pe data de 14 august 2015, între orele 0830 - 1630.

Procedura de selecţie constă în parcurgerea etapelor prevăzute de Legea nr. 144/2007, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi de Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte şi/sau vicepreşedinte ai Agenţiei Naţionale de Integritate, adoptat prin Hotărârea nr. 2/2007 a Consiliului Naţional de Integritate, cu modificările şi completările ulterioare", se arată în comunicatul de presă.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy