Îndrăgită cântăreață de muzică populară, ședință foto înainte de a naște

O îndrăgită cântăreață de muzică populară se pregătește să nască.  Georgiana Lobonț dorește să aibă cât mai multe amintiri din această perioadă, așa că a decis să pozeze cu burtica de graviduță la vedere.

Este însărcinată în ultimul trimestru şi este doar o chestiune de zile până când Georgiana Lobonț, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Ardeal, va deveni mamă pentru a doua oară. Graviduţa sexy a vrut să imortalizeze acest moment important din sarcină într-un shooting foto de excepţie alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, și băiețelul lor, Eduard Nicolas.
 

Shooting unic, înainte de a naște pentru a doua oară 

 
 
Pe lângă cariera de succes pe care o are, Georgiana Lobonț trăiește cel mai frumos moment din viața ei. Vedeta a pozat în ultimele zile din viaţa de gravidă, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată, iar Georgiana Lobonț arată spendid în fotografiile realizate alături de familia ei. Dacă până acum nu și-a etalat burtica de gravidă, acum, tânăra artistă de muzică populară și-a uimit fanii cu ultimul vlog postat pe YouTube, intitulat "Noi 3 la ședință foto". Vedeta și-a scos burtica la înaintare, în văzul fanilor internauți, care au felicitat-o pentru inițiativa de a împărtăși bucuria aceasta cu ei și pentru curajul și naturalețea pe care o are pe rețelele de socializare. 
 
“Chiar dacă nu m-am mai lăsat poză în asemenea ipostaze iată că de data aceasta Irinuca mi-a dat curaj și am intrat și eu în rândul mămicilor moderne care nu se sfiesc să-și arate burtica și corpul de gravidă. A fost o ședință foto de zile mari pe care a realizat-o cunoscutul fotograf Francisc Șandor. Așteptăm dintr-un moment în altul ca Irinuca să vină pe lume așa că nu am mai stat pe gânduri si mi-am mobilizat băieții pentru această sedință din dorința de a rămâne cu amintiri după cea de-a doua sarcină care probabil va fi si ultima. Multumesc tuturor fanilor care se bucură alături de mine de aceste momente speciale din viața mea. Sunt cea mai fericită!”, ne-a declarat Georgiana Lobonț.
 

 

O ședință foto de care își va aduce aminte toata viața

 
 
În vârstă de 25 de ani, cântăreața de muzică populară radiază de fericire, iar shootingul este unul de care îşi va aduce aminte toată viaţa. Georgiana Lobonț aşteaptă cel de-al doilea copil cu soţul ei, impresarul Rareș Ciciovan, o fetiță ce va purta numele Irina Maria. Cei doi mai au un băiețel în vârstă de 1 an și jumătate pe nume Eduard Nicolas. "Mă simt foarte bine, mulțumesc Lui Dumnezeu că nu am avut stări de greață sau de rău. Totul decurge absolut normal, iar bebelina m-a lăsat să cânt pe tot acest parcurs al sarcinii. Voi naște la cea mai bună clinică privată de ginicologie din județ, Novogyn cu medicul în care am încredere desăvârșită, Zbârciu Mihăilă. Acolo l-am născut și pe Edy și m-am simțit minunat din toate punctele de vedere. Am fost tratată foarte bine iar pentru mine nașterea a rămas o amintire plăcută și tocmai de asta nu am nicio temere când mă gândesc că voi naște din nou, chiar dacă pe primul copil l-am născut normal și am trecut totuși prin niște dureri.", a declarat artista care a devenit cunoscută datorită pieselor "Jupâneasa" sau "Te iubesc, prin jurământ ți-o spun".
 
 

Soțul,  alături de Georgiana în totalitate

 
 
Soțul i-a fost alături în toată această perioadă, el fiind și impresarul artistei. "Rareș este genul de bărbat foarte realist, iar dacă am nevoie de ceva sau am vreo poftă doar trebuie să îi spun iar el mi-o îndeplinește. Am mai trecut print-o sarcină nu de mult, cea cu Edy, așa că el este deja obișnuit. Ca tătic admir la Rareș faptul că se implică în totalitate creșterii copilului nostru și face orice, nu se dă înapoi de la nimic. Ca soț admir faptul că mă înțelege în orice fac și orice fac mă consult cu el pentru că el mereu a gândit totul așa cum trebuie și nu am regretat nimic din ce am făcut", spune Georgiana Lobonț despre cel care i-a cucerit inima încă din prima zi de liceu. Ea era în clasa a IX-a, iar el, în clasa a XII-a, iar atunci când s-au întâlnit prima oară, după prima zi de liceu, a fost dragoste la prima vedere. În 2016, ei s-au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o petrecere de vis, cu peste 500 de invitaţi, iar la sfârșitul anului 2017 a apărut pe lume rodul iubirii lor, primul lor copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel