Înconjurarea Capitolului și uciderea democraților, un complot despre care a fost informat guvernul SUA

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Democrații din Cameră au fost informați cu privire la trei comploturi terifiante cu scopul de a răsturna Guvernul SUA. Un complot includea înconjurarea Capitolului și uciderea democraților pentru a permite republicanilor să preia controlul asupra Guvernului.

Poliția Capitolului i-a informat luni seară pe democrați despre planificarea a trei demonstrații potențial înfricoșătoare planificate în zilele următoare. S-ar pune la cale un complot pentru a se înconjura Capitolul SUA și a asasina democrații, dar și unii republicani, scrie huffingtonpost.co.uk.

Într-un apel privat, luni seara, noii lideri ai Poliției Capitolului au declarat pentru House Democrats că monitorizează îndeaproape trei planuri separate care ar putea reprezenta amenințări serioase pentru membrii Congresului, în timp ce Washingtonul se pregătește pentru inaugurarea prezidențială a democratului Joe Biden, pe 20 ianuarie.

O situație critică 

O demonstrație, despre care trei membri au spus că este de departe cea mai îngrijorătoare, ar uma să implice insurecționiștii care au în plan să formeze un perimetru în jurul Capitolului, Casei Albe și a Curții Supreme și apoi să blocheze democrații să intre în Capitoliu. Se merge până la scenariul în care planul ar fi chiar să-i omoare pe democrații, astfel încât republicanii să preia controlul asupra Guvernului.

Membrii Congresului cu care HuffPost a vorbit luni seara au fost extrem de îngrijorați de apel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel