Incendiu China. 19 persoane au murit

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

În total, 19 persoane şi-au pierdut viaţa în incendiul unei fabrici de produse de larg consum din estul Chinei, au informat luni autorităţile locale, potrivit AFP.

Incendiul s-a produs duminică în provincia Zhejiang, au precizat autorităţile din districtul Ninghai pe reţelele sociale. Catastrofa, care face obiectul unei anchete, a avut loc într-o fabrică a întreprinderii Ruiqi Shiyongpin. Opt persoane au fost salvate, dintre care trei rănite şi internate în spital, potrivit sursei.

Tragedia a avut loc în timp ce regimul comunist se pregăteşte cu mari acţiuni propagandistice să marcheze împlinirea a 70 de ani de la proclamarea Republicii Populare Chineze. Autorităţile au îndemnat media să evite prezentarea ştirilor proaste în perspectiva zilei de 1 octombrie şi să se concentreze asupra "energiei pozitive".

Presa chineză a vorbit astfel foarte puţin despre un accident rutier între un autocar şi un camion, care a făcut 36 de morţi sâmbătă dimineaţa în estul ţării. În China, în ultimii ani, s-au produs mai multe accidente industriale. În martie, 78 de persoane au murit în urma exploziei la o uzină chimică din la Yancheng, provincia Jiangsu. Patru luni mai târziu, o deflagraţie într-un combinat chimic a făcut 15 morţi în centrul ţării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel