Imogen la Buzău! Mircea Badea, după un articol pe DC News: E absolut genial! N-am citit ceva mai tare în viața mea! VIDEO

Mircea Badea - Imogen
Mircea Badea - Imogen

Mircea Badea a făcut un comentariu, în direct, la Antena 3, după un articol publicat pe DC News.

Realizatorul TV a vorbit despre articolul de pe DC News - ”Cine este IMOGEN, vloggerul care a creat ISTERIE la Buzău. Legătura cu Dragnea - video FABULOS”.

”În timp ce unii copii au probleme reale și crâncene, alți copii sunt pe Internet. Tocmai citeam un articol absolut genial pe DC News. Cine l-o fi scris? Anca Murgoci. Cine este IMOGEN, vloggerul care a creat ISTERIE la Buzău. Legătura cu Dragnea - video FABULOS. N-am citit ceva mai tare în viața mea! Niște copii se calcă în picioare să-l vadă pe Imogen despre care nu am auzit. Cred că ar trebui să mă pun la curent cu noile trenduri. (...) Sunt pur și simplu bulversat. E wow!”, a zis Mircea Badea la Antena 3 în pasa dintre emisiunile ”Sinteza zilei” și ”În gura presei”.

Iată articolul de la care a pornit comentariul lui Mircea Badea despre Imogen:

Azi mi-am pierdut 15 minute ascultându-l pe Imogen, pe numele său adevărat Neagu Marius, cum povestea că mama lui îi sugea picioarele găinii din ciorbă sau ceva de genul”.

VEZI AICI ARTICOLUL COMPLET - Cine este IMOGEN, vloggerul care a creat ISTERIE la Buzău. Legătura cu Dragnea - video FABULOS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel