EXCLUSIV  Ilan Laufer: ”Erau oameni care nu înțelegeau de ce apare un evreu la televizor”. Episod uitat

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu l-a numit ministru pentru că este antisemit: "Ceaușescu a vândut evrei, Iohannis a vândut azi un evreu român".

În 2014 se petrecea un episod de care puțini își mai aduc aminte. 

Ilan Laufer s-a trezit atunci cu pagina de Facebook închisă abuziv, fără o verificare prealabilă, ci doar în baza unor raportări trimise de unii utilizatori.

În 2014, Ilan Laufer a explicat pentru DC News că totul a început în momentul în care și-a arătat susținerea față de Victor Ponta.

"Am reușit să îmi recuperez contul de Facebook. Am făcut mai multe adrese către cei de la Facebook și astfel mi-am putut recupera contul. Se pare că a fost un conglomerat de oameni care au raportat închiderea paginii mele. Cei de la Facebook - atunci când primesc foarte multe solicitări - mai întâi închid contul și apoi verifică ce se întâmplă. Aceasta este politica rețelei de socializare. Până la urmă... s-au convins că a fost un lucru abuziv și mi-au redeschis contul. Le-am cerut o explicație, iar acum urmează să o primesc. Aceste mesaje mi-au fost trimise după ce mi-am arătat susținerea față de domnul Victor Ponta", a spus Ilan Laufer pentru DC News.

Întrebat dacă a mai primit astfel de amenințări și cu alte ocazii, omul de afaceri a zis: "Am primit mesaje chiar din momentul în care am apărut în zona publică. Acum mi se pare că se exagerează. Atunci am înțeles că poate erau oameni care nu înțelegeau de ce apare un evreu la televizor. Sunt unii oameni care au astfel de concepții. De această dată, în cadrul unei campanii electorale democratice, nu pot să accept așa ceva".

"Mesajele pe care le-am primit demonstrează că societate este dezbinată. Susținerea pe care am arătat-o pentru Victor Ponta a cauzat o reacție alergică la adresa mea. Am primit niște atacuri foarte dure. Cred că societatea este dezbinată în acest moment. Riscăm să intrăm într-o criză socială fără precedent în România", a conchis Ilan Laufer.

Se pare că din 2014 și până astăzi nu s-a schimbat nimic. Societatea este și mai dezbinată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel