Huidu îl provoacă pe Badea: "'Freză aranjată', îţi stau la dispoziţie la înot şi dacă mă enervez chiar şi la schi"

huidu ii raspunde lui badea
huidu ii raspunde lui badea

Şerban Huidu i-a răspuns "pentru ultima oară" lui Badea, după jignirile pe care realizatorul emisiunii "În gura presei" i le-a adus în urmă cu două zile. "Îţi stau la dispoziţie la înot şi dacă mă enervez chiar şi la schi", l-a provocat Huidu pe duşmanul său de moarte.

Mircea Badea spunea în urmă cu două zile: "Un cartof puhav care stă cu curul pe scaun 10 luni pe an, bagi în tine ca un porc revărsat şi faci pe zmeul când te duci la schi. Nu mă refer doar la Huidu, este cazul multora", lucru care l-a scos din sărite pe Hudiu, informează Libertatea.

"Tin să îi reamintesc luptatorului înnăscut că, la aceeaşi înălţime, eu am cu 7-8 kilograme mai puţin ca el şi că în afară de sporturile de contact mai există şi altele la care ‘freză aranjată’ nu ar face fata! Asa cum sunt, ii stau la dispozitie la inot si daca ma enervez chiar si la ski, nu conteaza unde si cand. Numai ca acolo e greu sa ridici piciorul deasupra capului şi să îi cari "micuţului" câteva în mufarină cum e obişnuit Mircică!", a scris Cârcotaşul pe propriul blog.

Prezentatorul Prima TV a clarificat că accidentul de pe pârtie nu l-a avut din cauza vitezei aşa cum a dat de înţeles Badea: "Nefericitul incident se putea întâmpla oricui, era finalul pârtiei acolo unde schiau copii. Aşa că cine aminteşte de viteza nu ştie ce spune. E ca şi cum ţi-ar pica o caramidă în cap atunci când elti în locul nepotrivit şi în momentul nepotrivit".

Citeşte şi: Șerban Huidu: Soluțiile nu ți le vei lua de la Badea. Pe el l-a învins sistemul Badea: Huidu, puţi a prost! Huidu: Cum ar fi oare să fac matinal cu Mircea Badea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel