HOROSCOP RUNE, 19 – 25 noiembrie. Voropchievici: Săptămână de vis!

[] []

17 noi 2018 / 20:06
Salveaza PDF Comentarii
HOROSCOP
Descriere foto: HOROSCOP

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, horoscopul runelor pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2018.

Berbec - Mihai Voropchievici a zis către nativii din Berbec: dați la o parte toate problemele și greșelile legate de trecut. Pregătiți-vă pentru o săptămâna de vis!

Taur - Taurii au posibilitatea să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă doar angajând un dialog cu membrii familiei sau cu prietenii cu care s-a creat o disensiune.

Gemenii - Gemenii au o săptămână de mesaje, de telefoane, de scrieri, de e-mailuri. Fiți atenți că unul dintre mesajele pe care le veți primi va fi de foarte mare importanță.

Rac - Nativii din Rac au o regenerare totală. Săptămâna viitoare pot începe o viață nouă! Sunt plini de revigorare. Disponibilitățile fizice, psihice și financiare sunt la cote înalte.

Leu - Leul are o săptămână puțin mai grea. Trebuie să dea dovadă de răbdare, perseverență. Mai trebuie să vadă și cum este atunci când vine necazul peste el!

Fecioară - Fecioara este pusă în situația să abordeze total diferit problemele care o interesează. Schimbați macazul și atutidinea!

Balanță - Nativii din Balanță au o săptămână în care trebuie să lupte pentru ei. Trebuie să-și consolideze poziția și în societate, și acasă, și la job. Este o săptămână în care trebuie să se mai intereseze și de ei, nu doar de ceilalți.

Scorpion - Nativii din Scorpion au o săptămână de schimbări majore, sunt lucruri bune. 

Săgetător - Săgetătorul este pus în situația să afle un adevăr foarte, foarte important care poate să-i schimbe viața. Poate veni cu un marcaj neplăcut dacă a făcut rele.

Capricorn - Nativii din Capricorn au două variante: să caute schimbarea locului de muncă sau să-și schimbe locuința. Vor acționa extraordinar de bine, indiferent ce opțiune vor avea.

Vărsător - Vărsătorul este pe picior de bătălie, de ceartă. Runa vă sfătuiește să fiți calmi pentru că totul se va aranja: voi câștigați!

Pești - Săptămâna viitoare, să aibă grijă să nu dea amploare la discuții pentru că sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Atenție cum reacționați! Controlați-vă pentru că nu este bine!


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25