HOROSCOP RUNE, 19 – 25 noiembrie. Voropchievici: Săptămână de vis!

HOROSCOP
HOROSCOP

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, horoscopul runelor pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2018.

Berbec - Mihai Voropchievici a zis către nativii din Berbec: dați la o parte toate problemele și greșelile legate de trecut. Pregătiți-vă pentru o săptămâna de vis!

Taur - Taurii au posibilitatea să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă doar angajând un dialog cu membrii familiei sau cu prietenii cu care s-a creat o disensiune.

Gemenii - Gemenii au o săptămână de mesaje, de telefoane, de scrieri, de e-mailuri. Fiți atenți că unul dintre mesajele pe care le veți primi va fi de foarte mare importanță.

Rac - Nativii din Rac au o regenerare totală. Săptămâna viitoare pot începe o viață nouă! Sunt plini de revigorare. Disponibilitățile fizice, psihice și financiare sunt la cote înalte.

Leu - Leul are o săptămână puțin mai grea. Trebuie să dea dovadă de răbdare, perseverență. Mai trebuie să vadă și cum este atunci când vine necazul peste el!

Fecioară - Fecioara este pusă în situația să abordeze total diferit problemele care o interesează. Schimbați macazul și atutidinea!

Balanță - Nativii din Balanță au o săptămână în care trebuie să lupte pentru ei. Trebuie să-și consolideze poziția și în societate, și acasă, și la job. Este o săptămână în care trebuie să se mai intereseze și de ei, nu doar de ceilalți.

Scorpion - Nativii din Scorpion au o săptămână de schimbări majore, sunt lucruri bune. 

Săgetător - Săgetătorul este pus în situația să afle un adevăr foarte, foarte important care poate să-i schimbe viața. Poate veni cu un marcaj neplăcut dacă a făcut rele.

Capricorn - Nativii din Capricorn au două variante: să caute schimbarea locului de muncă sau să-și schimbe locuința. Vor acționa extraordinar de bine, indiferent ce opțiune vor avea.

Vărsător - Vărsătorul este pe picior de bătălie, de ceartă. Runa vă sfătuiește să fiți calmi pentru că totul se va aranja: voi câștigați!

Pești - Săptămâna viitoare, să aibă grijă să nu dea amploare la discuții pentru că sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Atenție cum reacționați! Controlați-vă pentru că nu este bine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel