HOLOCAUST. Omul României de la Tribunalul UE ridică templu pentru DNA

Justitia
Justitia

Valerius M. Ciucă, fost judecător la Tribunalul Uniunii Europene de la Luxemburg, a acordat un interviu de-a dreptul fascinant.

Omul României de la Luxemburg ridică templu pentru Direcția Națională Anticorupție. Valerius M. Ciucă a făcut o afirmație halucinantă: dacă ar fi existat DNA, încă din vremuri îndepărtate, nu mai aveam Holocaust.

[citeste si]

"Dacă ar fi existat o DNA a vremurilor trecute, am fi scăpat și de Holocaust, dar și de 30 decembrie din damnatul an uzurpator de Coroană și suveranitate... Și de câte altele am mai fi scăpat...

Ultimii 12 ani, însă, prin efectul asocierii și, apoi, al integrării în UE, i-au dat aripi Justiției române. A devenit un model prin eficiență și mulți confrați din străinătate cu care am tratat această problemă și-ar dori un sistem de acest gen, admirabil prin efectele-i pozitive de responsabilizare a actorilor politici.

Și românii au intuit că pot visa la eradicarea marii corupții după succesele acestei Justiții aflate sub MCV... (altă tristă poveste). Au fost capabili de cele mai impresionante demonstrații de solidaritate socială în favoarea unui ideal precum cel al Justiției; și în ce teribile condiții meteo...", a zis Valerius M. Ciucă într-un interviu pentru Ziare.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel