Guvernul, atacat. Răzvan Popa: Siegfried Mureșan e fie incompetent, fie mincinos

Răzvan Popa
Răzvan Popa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa atrage atenţia că europarlamentarul PNL Vasile Siegfried Mureșan fie nu cunoaște procedurile bugetare de la nivelul Uniunii Europene, fie a ales să mintă pentru capital politic în privința poziției României referitoare la amendarea bugetului în curs.

"Vasile Siegfried Mureșan, în calitatea sa de membru al Comisiei de resort din PE, ar trebui să știe că bugetul adoptat în Consiliul UE a fost agreat de toate statele încă din vară, iar amendamentele depuse ulterior trebuie discutate în plenara Parlamentului European din ultima săptămână a lui octombrie. Asta este procedura. Dacă Vasile Siegfried Mureșan nu știe acest lucru, avem în față un caz grav de incompetență.

Dacă europarlamentarul PNL cunoaște procedura, dar a ales să lanseze aceste atacuri la adresa Guvernului României, atunci înseamnă că minte deliberat opinia publică, în speranța obținerii de capital politic. Și asta este la fel de grav.

Astfel de atacuri gratuite, care denotă fie incompetență, fie rea-credință arată ce tip de oameni promovează PNL pentru a reprezenta România în Parlamentul European.

Îi reamintesc lui Vasile Siegfried Mureșan că, în timp ce el mimează grija pentru fermierii români, Guvernul României a anunțat deja o serie de măsuri concrete de sprijin financiar pentru crescătorii de porci ale căror animale au fost afectate de pesta porcină africană. De altfel, eforturile globale ale Guvernului au fost recunoscute chiar de către Comisarul european pentru Sănătate și siguranță alimentară", susține Răzvan Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel