GUVERNUL A CĂZUT. Chirilă: Multă lume exultă. Eu aș fi mai rezervat

Tudor Chirilă a reacționat după ce Guvernul Dăncilă a căzut.

Tudor Chirilă spune că este rezervat după căderea Guvernului Dăncilă. El a explicat de ce.

”A căzut guvernul. Multă lume exultă și așteaptă vremea reformei. Eu aș fi mai rezervat. De acum înainte PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după revoluție și va capitaliza electoral. Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat și uită repede. Uită, de exemplu, că nu cu foarte mult timp în urmă Victor Ponta se afișa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construiește România. Pro România nu este altceva decât o altă aripă a mafiei PSD una care de ceva timp găzduiește cu larghețe "dizidenții" epocii Dragnea. Același electorat cu memoria scurtă uită că PNL este partidul care acum câțiva ani făcea parte din mizerabila coaliție USL.

Acum PNL vrea să credem că este pe deplin reformat și are capacitatea de a readuce România către decență.

Dacă electoratul ar ține minte oameni și nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de "dizidențe" de ocazie, nici PNL, nici Pro România nu ar fi atât de sus îm scorurile electorale iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate. De aceea sunt sceptic. Sigur că este o veste bună căderea unui guvern incompetent, dar nu aș deschide șampania. Nu atâta vreme cât partidele care se pretind alternativă nu sunt altceva decât un paravan pentru oameni cu aceleași interese - nimic pentru România, totul pentru buzunar.


Singurul fel în care PSD și ALDE ar putea plăti prețul cât mai corect ar fi alegerile anticipate. Altminteri, vor transforma o guvernare odioasă într-un avantaj electoral. Pentru începând de azi ei nu mai decontează propria corupție și incompetență”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel