GSP TV va reintra în grila RCS&RDS

gsp-tv-out-de-la-rcs-434x326
gsp-tv-out-de-la-rcs-434x326

Consiliul Naţional al Audiovizualului a fost notificat de către RCS&RDS  că va introduce GSP TV în grila sa, compania de telecomunicaţii primind, marţi, aprobarea Consiliului de a include postul Tv în grila de programe pe care le oferă abonaţilor săi.

Televiziunea GSP TV a fost scoasă din grila de programe a RCS&RDS în 21 mai 2011. Scoaterea GSP TV din grila RCS&RDS a venit şi în urma mai multor conflicte între conducerea companiei de cablu şi cea a grupului Intact, din care face parte şi televiziunea sportivă.

După această măsură, Antena TV Group, care deţine licenţa audiovizuală a GSP TV, a dat în judecată RCS&RDS pe 27 octombrie 2011. Obiectul dosarului înregistrat la Judecătoria sectorului 5 a fost "ordonanţă preşedinţială obligaţia de a face". Potrivit soluţiei pronunţate pe 19 decembrie 2011, RCS&RDS a fost obligată să includă în grila sa de programe şi să retransmită către abonaţii săi televiziunea GSP TV, în regim must carry, până la soluţionarea definitivă a dosarului înregistrat pe rolul Judecătoriei Sector 5. Decizia instanţei este executorie fără somaţie şi fără trecerea unui termen şi putea fi atacată cu recurs, în 5 zile de la pronunţare.

"Magistraţii au emis o ordonanţă preşedinţială care trebuie pusă în aplicare de îndată. Până acum, RCS&RDS a ignorat toate demersurile legale pentru reintroducerea în grilă a postului GSP TV, inclusiv somaţia publică de intrare în legalitate dată de CNA, dar şi amenzile primite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel