Grindeanu, SĂGEȚI către tehnocrați după proteste

Dragos Pislaru, la proteste (Facebook)
Dragos Pislaru, la proteste (Facebook)

Sorin Grindeanu a vorbit la Sinteza Zilei despre protestele care au avut loc chiar și după abrogarea controversatei ordonanțe 13. El a catalogat continuarea protestelor ca fiind o ”miză politică”.

”După ce am luat decizia de abrogare și am explicat și la Comisia Europeană că facem lucrurile în Parlament cât se poate de legal, prin continuarea protestelor nu văd decat o miză politică.

Poate că unii au fost învățați să vină să guverneze fară alegeri. Au fost și parte activă din aceste proteste. Foarte mulți își doresc să folosească aceste proteste pentru a face un joc politic. Noi continuăm să facem ceea ce am spus. Să aplicăm programul de guvernare”, a spus Sorin Grindeanu la Antena 3.

Totodată, premierul a taxat în mod ironic și ineficiența guvernului tehnocrat în absorbția de fonduri europene atunci când a vorbit despre faptul că președintele Klaus Iohannis este sceptic în ceea ce privește bugetul pe 2017.

”Normal că ești sceptic când ai 0 la fonduri europene. Dacă compari 5.2 mil de euro cât ne-am propus să atragem, cu 0, e normal să fie sceptic domnul președinte”, a conchis premierul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel