Urmărește emisiunea live


Grindeanu premier. Daniel Constantin: "Decizie plină de înțelepciune”

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, că decizia PSD de a nominaliza pentru funcţia de premier pe Sorin Grindeanu este una "plină de înţelepciune", acesta fiind "o persoană bine pregătită", capabilă să aplice programul de guvernare comun PSD - ALDE. 

"Am luat act de decizia pe care conducerea PSD a luat-o azi. (...) E o decizie plină de înţelepciune. Deşi PSD a câştigat alegerile, deşi domnul Dragnea era primul îndreptăţit să ocupe funcţia de prim-ministru, a luat şi prima dată o decizie înţeleaptă, aceea de a respecta legea, în ciuda votului popular masiv pe care l-a primit şi a nominalizat-o pe Sevil Shhaideh. (...) Decizia de azi trebuie şi va fi apreciată în viitor. (....) Ca persoană care am lucrat cu Sorin Grindeanu în Guvernul Victor Ponta nu pot decât să mă bucur pentru decizia conducerii PSD de a-l nominaliza. E o persoană în care avem încredere, o persoană bine pregătită, care cred că va fi capabilă să pună în aplicare un program de guvernare comun PSD-ALDE", a spus Constantin, într-o conferinţă de presă. 

El a adăugat că PSD şi ALDE au decis să nu arunce ţara într-o "criză politică majoră" şi au ales "calea înţelepciunii", scrie Agerpres.

"Vor fi patru ani grei şi îi asigurăm pe partenerii din PSD că vom fi în continuare parteneri în ceea ce înseamnă actul de guvernare şi implementarea măsurilor pe care românii le aşteaptă. Cred că acesta este cel mai important mesaj pe care putem să-l transmitem la sfârşit de an - că suntem pregătiţi să guvernăm, să punem în aplicare şi măsurile despre care s-a discutat în campania electorală", a afirmat Daniel Constantin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel