Urmărește emisiunea live


Grindeanu, DEMIS. Surpriză: Cine i-a luat locul în PSD-update

Foto Facebook / Sorin Grindeanu
Foto Facebook / Sorin Grindeanu

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, Petru Andea, a declarat joi, pentru Agerpres, că a fost desemnat de către conducerea PSD să se ocupe de coordonarea activităţii filialei PSD Timiş până la alegerea noului preşedinte, după ce Sorin Grindeanu a fost demis de CEx al PSD.

Conducerea naţională a PSD m-a desemnat să mă ocup de coordonarea activităţii filialei în perioada care urmează, de la 1 august. Sunt vicepreşedinte coordonator. Eu am oficial funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei. Domnul Sorin Grindeanu şi-a pierdut calitatea de membru al PSD în urma deciziei CEx, ca urmare nu avem preşedinte, iar dintre vicepreşedinţi, am fost desemnat eu să coordonez activitatea până când se vor organiza alegeri în filială, cel mai probabil, în toamnă, a afirmat Petru Andea.

Potrivit acestuia, decizia forului naţional al PSD de excludere a lui Sorin Grindeanu a ajuns la PSD Timiş zilele trecute.

[citeste si]

Fostul deputat PSD, Petru Andea (67 de ani), a fost președintele Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din România (UASCR) pe Centrul Universitar Timișoara, secretar al Comitetului de partid pe CUT, iar până în septembrie 1989 a fost secretar al Comitetului de partid la Politehnică.

Petru Andea este profesor universitar la Politehnică și a fost decanul Facultății de Electrotehnică şi Electroenergetică a UPT. Recent a fost numit secretar de stat în Ministerul Educației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel