Grindeanu, ajuns premier, vrea să transforme Timișoara. Ce are de gând

Sorin Grindeanu a spus la Timişoara că orice guvern responsabil trebuie să susţină proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021, care trebuie să devină unul de succes al întregii ţări.

Orice guvern responsabil trebuie să susţină acest proiect (Timişoara Capitală Culturală Europeană - TCCE 2021, n.r.), care nu este doar al oraşului nostru. Este un proiect important pentru ţara noastră şi trebuie să se transforme într-un succes. Aşa cum a fost susţinut în 2007 Sibiul de către Guvernul Tăriceanu, este normal ca Guvernul României să se angajeze în a susţine Timişoara pentru 2021. Sunt lucruri care nu ţin de oraş, ci de întreaga ţară", a afirmat Grindeanu.

[citeste si]

Faptul că sunt din Timişoara, că în aceste zile cei din zona noastră, din Timiş şi Caraş, bănăţenii, cărora le mulţumesc, şi nu numai lor, i-am simţit alături prin mesaje, prin tot ceea ce a însemnat susţinere în momente inedite pentru mine, asta nu mă face să uit de unde sunt, unde trăiesc. Trăiesc în Timişoara, familia mea va rămâne în Timişoara, copiii mei sunt aici şi aproape toţi prietenii mei sunt din Timişoara şi din zonă. (...) Odată cu toate aceste lucruri care trebuie făcute în parlament, toate aceste proceduri, odată cu discuţia şi aprobarea noului buget, pentru că va trebui să aprobăm într-o sesiune extraordinară noul buget, în mod sigur o să am o discuţie şi cu factorii locali de decizie, dar nu doar cu cei din Timiş, a mai spus Sorin Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel