COD ROSU  Grecia, COD ROSU. Avertisment pentru români

aeroport
aeroport

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că în Republica Elenă este în vigoare, sâmbătă şi duminică, un cod roşu de vreme nefavorabilă, fiind închise mai multe drumuri naţionale şi fiind afectate cursele de pe Aeroportul Internaţional 'Eleftherios Venizelos' din Atena.

Secretariatul General de Protecţie Civilă din Republica Elenă a emis un comunicat de presă în legătură cu continuarea înrăutăţirii vremii - cod roşu, în perioada 29-30 septembrie, regiunile cele mai afectate fiind Peloponez, Insulele Ionice şi, în special, Attica (ploi şi furtuni cu vânt la rafală de până la 9-10 Beaufort şi posibile inundaţii).

Autorităţile elene au anunţat închiderea următoarelor drumuri naţionale: Athens-Korinthos (în apropiere de Kinetta); Korinthos-Kalamata; Elefsina-Thiva; Argos-Nafplio; Karaiskakis (în regiunea Pireu).

De asemenea, Aeroportul Internaţional 'Eleftherios Venizelos' din Atena înregistrează întârzieri ale curselor aeriene. Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro,www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă' (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precizează comunicatul citat. Potrivit MAE, detalii despre evoluţia vremii se pot obţine accesând http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/GR-Grecia.html şi http://www.hnms.gr/emy/en/index_html.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel