Greșeala din scrisoarea despre Firea. Chirieac: Nu mă pot abţine

Mihai Ciobanu / 09 sep 2018 / 19:32 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut o observaţie cheie cu privire la scrisoare deschisă de susţinere a Gabrielei Firea, semnată de mai multe personalităţi din diverse domenii. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la România TV, în cadrul unei emisiuni moderate de către Violeta Romanescu, cu privire la scrisoare de susţinere a primarului Capitalei, Gabriela Firea, semnată de o serie de personalităţi din diferite domenii: academicieni, scriitori, actori şi sportivi.

Printre cei care au semnat scrisoarea ce poate fi citită aici se numără: academicienii Constantin Balaceanu Stolnici, Razvan Theodorescu, Eugen Simion si Mircia Dumitrescu, Maya Simionescu, vicepresedinte al Academiei Romane, Gelu Colceag, Felicia Filip, George Mihaita, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Lucian Ghimisi, Beatrice Rancea, Marius Bodochi, Bogdan Stanoevici, Sanda Ladosi, Cristian Sofron, Alice Barb, Victor Ioan Frunza, Adrian Gazdaru, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipa, Ilie Nastase.

Bogdan Chirieac, observaţie 

"Astăzi, 30 de intelectuali de marcă, unii dintre ei chiar lumini ale intelectualităţii româneşti - academicianul Răzvan Theodorescu, Eugen Simion, Constantin Bălăceanu Stolnici sunt, clar, repere au semnat scrisoarea transmisă public astăzi. Am văzut-o, este foarte importantă, interesantă, dar nu mă pot abţine, că sunt gazetar bătrân şi fac doar această remarcă cu care nu sunt de acord: spune, în scrisoare, 'bilanțul de la jumătatea mandatului este extrem de pozitiv'. Eu nu cred că academicianul Răzvan Theodorescu a folosit termenul 'extrem de pozitiv'. Pentru publicul larg, ceva este pozitiv sau negativ...", a punctat Bogdan Chirieac. 


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26