Gorghiu îl critică pe Tăriceanu: Zero respect...

Copreședintele PNL Alina Gorghiu îl critică pe Călin Popescu Tăriceanu. 

Gorghiu susține că Tăriceanu, deși a declinat invitația la consultările de la Cotroceni, propagă minciuni despre o discuție la care n-a participat.

"Dl Tăriceanu a fost invitat de Președintele României la consultările pe tema unui proiect de țară, dar a declinat invitația. Să ocupi a doua funcție în stat și să propagi minciuni despre o discuție la care n-ai participat, înseamnă să ai zero respect pentru instituțiile statului și pentru funcția ta. Mai poate însemna că aliații și colegii te dezinformează sau că nu ai încredere în ce îți transmit, ceea ce poate fi fatal într-un parteneriat politic. Domnii Liviu Dragnea și Daniel Constantin ce au de spus?

Nu voi comenta scenariile imaginate de dl Tăriceanu, cu ”laboratoare”, ”binoame” și ”planuri de forță”. Ele pot face, mai degrabă, obiectul unor alt gen de analize...

Revenind la lucruri cu adevărat importante, la Cotroceni nu s-a făcut politică de partid, ci politica statului român. A fost o discuție bună, care poate să fie punctul de pornire pentru un viitor proiect de țară.

Și obiectivele întâlnirii, și concluziile au fost absolut transparente - mai puțin pentru cei care suferă de scenarită", scrie Gorghiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel