Glumă tare despre Tolontan după ce a fost dat afară de la Libertatea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Glumă tare despre Tolontan după ce a fost dat afară de la Libertatea!

Timesnewroman.ro, cotidian independent de umor voluntar, a făcut o glumă bună despre Cătălin Tolontan. „Tolontan se alătură ultimului ziar din România fără reclame la păcănele, catalogul Kaufland” a titrat sursa citată.

Sătul de presiunile firmelor de păcănele și pariuri de care a avut parte la Libertatea și Gazeta sporturilor, Cătălin Tolontan a decis că e timpul să nu mai accepte compromisuri. „Voi accepta joburi doar de la ziarele care nu au nici măcar o reclamă la păcănele”, și-a jurat Tolo după ce a fost dat afară de la Libertatea. Vedeți continuarea aici - https://www.timesnewroman.ro/monden/tolontan-se-alatura-ultimului-ziar-din-romania-fara-reclame-la-pacanele-catalogul-kaufland/

VEZI ȘI: Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat după ce Cătălin Tolontan a fost dat afară de la Libertatea

Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al ziarului Libertatea, a fost anunţat astăzi că îşi încheie colaborarea cu Ringier. Decizia vine după ce Tolontan a fost îndepărtat iniţial de la Gazeta Sporturilor în urmă cu o lună, scrie Pagina de Media.

„E ziua doliului dupa Tolontan. Tinerii frumosi si liberi au drapelele #rezist in berna. Demiurgul insusi mediteaza adanc. Cand iese din transa mistica a suprematiei redactionalului asupra comercialului, organizeaza preocupat gherila interna. In pauze da refresh pe aplicatie, sa vada daca au intrat banii de luat viteza de la Ringier.

Singurul cu adevarat preocupat e unicul general. Unde sa mute rapid atatea constiinte. Vin sarbatorile, vin. Nu poti face deontologie cu dinaintea goala. Solidarii de profesie au copii acasa. Nu poti sa le spui ca Mos Craciun le-a adus libertate editoriala. E nevoie sa bage cineva carbuni pe foc. Nici revolutiile nu se mai fac pe frig; pe foame nici atat. Iar IT-stii astia blestemati se misca atat de incet cu noua platforma independenta. Daca-i cumpara cineva intre timp pe incoruptibili? Sunt atat de ieftini si de disponibili…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel