Gheorghe Anghel, fost primar al municipiului Caracal, condamnat

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Gheorghe Anghel, fost primar al municipiului Caracal, a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Olt la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare.  

Pe lângă pedeapsa principală, a primit şi o pedeapsă complementară constând în interzicerea unor drepturi, pe o perioadă de doi ani şi şase luni, notează Agerpres. Pedepse cu executare au mai primit fostul director al Întreprinderii de Gospodărire Orăşenească (IGO) Caracal, Stelian Veselin (trei ani şi şase luni de închisoare), şi fostul trezorier al echipei FC Caracal, Victor Botezatu (doi ani de închisoare). Alţi doi inculpaţi - Petre Neacşu şi Artemiza Pisică - au primit pedepse cu suspendare, în timp ce Cristian Georgescu, fost comisar la Garda Financiară Olt, a fost achitat, potrivit sursei citate.

Instanţa a mai dispus achitarea inculpaţilor din dosar pentru infracţiunile de grup infracţional organizat, reţinerea şi nevărsarea cu intenţie, în cel mult 30 de zile de la scadenţă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă.

Decizia Tribunalului Olt nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel