Germanii sunt pesimişti în legătură cu viitorul economiei, conform unui sondaj

Jumătate din germani se aşteaptă ca economia ţării lor să se înrăutăţească în următorii ani, conform unui nou studiu comandat de posturile RTL şi n-tv, informează dpa.

Numai 14% dintre germani se aşteaptă la o îmbunătăţire economică în următorii câţiva ani, iar 34% se aşteaptă ca lucrurile să rămână neschimbate, arată ancheta socială. publicată luni. Sondajul a constatat că există diferenţe semnificative între landurile germane, locuitorii din Saxonia şi Turingia aşteptând cele mai multe pozitive rezultate.

În Saxonia, 30% dintre participanţi au spus că se aşteaptă ca situaţia economică din landul lor să se îmbunătăţească în următorii ani, 26% aşteptându-se la o recesiune. În Turingia, 29% estimează o dezvoltare economică pozitivă. În celelalte zone, aşteptările pentru viitor au fost mai puţin optimiste. În regiunea Saarland, 64% dintre participanţi au spus că ei cred că situaţia economică se va înrăutăţi. Răspunsuri similare au fost consemnate şi în restul ţării.

Sondajul a fost efectuat între 25 iunie şi 11 iulie, cu 500 participanţi din fiecare land, cu excepţia Bremenului, care nu a fost inclus în studiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel