George Maior va fi audiat la SIIJ

George Maior, fostul şef al SRI, a fost citat la Secţia Specială de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie pentru a da declaraţii în dosarul în care este cercetată fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

George Maior este chemat la SIIJ pentru a fi audiat în dosarul Laurei Kovesi. Procurorii nu sunt la prima încercare de a-l audia pe fostul şef SRI. La ultima tentativă, George Maior le-a transmis procurorilor că nu se poate prezenta, invocând motive de sănătate. 

În acest dosar, au mai fost audiaţi fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, dar şi Gabriel Oprea şi Victor Ponta, care spunea că Laura Codruţa Kovesi încearcă să se răzbune pe Sebastian Ghiţă şi Elena Udrea. 

În dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, condamnat în dosarul FNI, Laura Codruța Kovesi are calitatea de inculpat, fiind acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Pe 28 martie, Laura Codruța Kovesi a fost plasată sub control judiciar de către Secția de anchetă a magistraților, însă măsura a fost contestată în instanță. Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus ulterior revocarea măsurii controlului judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel