Gemeni cu tați diferiți? Vestea PROASTĂ aflată de părinți

Un bărbat din China a fost șocat să afle că gemenii săi au tați diferiți, conform Daily Mail. Părintele, al cărui nume nu a fost făcut public, a descoperit acest lucru după ce a făcut un test ADN, procedură standard pentru înregistrarea unui nou-născut.

Un bărbat din China a fost șocat să afle că gemenii săi au tați diferiți, conform Daily Mail. Părintele, al cărui nume nu a fost făcut public, a descoperit acest lucru după ce a făcut un test ADN, procedură standard pentru înregistrarea unui nou-născut, în țara din Asia.

Tăticul a rămas mască atunci când a văzut rezultatele care au indicat că soția sa l-a înșelat, transmite presa chineză.

Șansă de 1 la 10 milioane

Medicul Deng Yajun, care a încheiat actele de paternitate, a spus că șansa ca un astfel de lucru să se întâmple este de 1 la 10 milioane.

„În primul rând, mama trebuie să producă două ovule în loc de unul, în aceeași lună (pentru a avea gemeni)", a spus dr. Deng, care conduce Centrul de Identificare Beijing Zhongzheng.

Înșelat rapid

„Doi la mână, are nevoie să aibă contact sexual cu ambii bărbați în cel mai scurt interval de timp pentru a deveni posibil. Rezultatele au arătat că micuții au aceeași mamă, dar nu același tată. Au cel puțin doi tați diferiți", a explicat doctorul.

Gemenii cu tați diferiți sunt cazuri foarte rari și se numesc „superfecundație heteroparentală". „Femeile de obicei întrețin relații intime cu doi bărbați diferiți la o zi înainte sau după ovulare, pentru ca ambele ovule să fie fertilizate", a spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel