Găsești mai jos o listă cu toate televiziunile din România care ofera transmisii live online

Chiar dacă an de an apar noi gadgeturi și dispozitive, mai bune, mai rapide, mai simplu de utilizat, există încă lucruri pe care le considerați învechite dar care sunt utilizate de mulți dintre români și nu numai, precum privitul la televizor, în confortul propriei locuințe, când vă relaxați.

Opțiuni alternative pentru a urmări un canal TV

Este foarte plăcut să puteți sta acasă și să aveți la dispoziție cât mai mult timp liber. Din păcate, asta se întâmplă destul de rar în cazul multora, fapt pentru care, în ceea ce privește urmărirea unui canal TV, cautați mereu soluții simple și la care să aveți acces de oriunde. 

Pentru că, cu toți aveți acum în posesie cel puțin un smartphone, și pe lângă acesta, există multe alte persoane care au și laptopuri sau tablete personale, și în concluzie, acces la internet de oriunde si oricând, aveți la dispoziție și mai multe opțiuni prin care puteți urmări un anumit canal de televiziune, direct de pe acestea. 

Aveți de asemenea la dispoziție și o altă opțiune, atunci când aveți acces la internet dar nu și la televiziune, prin conectare unuia dintre dispozitivele mai sus menționate la un smart tv sau chiar la un televizor normal, prin cablu, în principiu pentru a dispune de un ecran mai mare.

Revenind la posibilitatea de a urmări canale TV pe un telefon sau o tabletă, puteți face asta fie direct în browser, pe diverse site-uri, chiar ale televiziunilor sau platforme online dar si prin instalarea anumitor aplicații ce vă oferă acces gratuit sau cu plată la o anumita grilă de canale.

Cât despre laptopuri sau chiar calculatoare, și aici aveți la dispoziție aceleași variante. Cu toate acestea, cea mai simplă metodă este să găsiți un site care să vă ofere acces la transmisiunile live direct in browser, adică fără să instalați vreun program sau plug-in și posibil, fără autentificare pe un cont personal. Astfel, aveți acces la conținutul pe care vrem să il urmăriți în doar câteva secunde. Intri pe site și de cele mai multe ori găsești mai jos o listă cu toate televiziunile din România care oferă transmisii live online.

Avantaje ale utilizării unui serviciu de transmisiune live online

Majoritatea contractelor de televiziune nu vă oferă toate programele pe care le doriți sau pentru asta, trebuie sa plătiți abonamente lunare care nu își merită banii. Totodată, acestea sunt realizate pe anumite perioade și pentru a putea renunță la serviciile acelea, trebuie să așteptați să treacă acea perioadă. În schimb, urmărind transmisiuni live online, nu trebuie să plătiți nimic. 

Ca urmare a evoluției dispozitivelor, de la telefoane pana la televizoare, în prezent, mai toate televiziunile oferă transmisiuni în format HD sau chiar mai mare, așa că vă puteți bucura de o calitate cât mai bună a imaginilor. 

Pe când programele TV normale vă inundă cu sute de reclame și programe de publicitate zilnic, în cazul transmisiunilor live online acestea nu sunt incluse, așa că se poate urmări conținutul dorit fără întreruperi.

Dacă în cazul unui contract de televiziune, canalele sunt limitate, pe un site care pune la dispoziție transmisiuni live online este oferit acces la marea majoritate a programelor ce transmit în țară și nu numai. Pentru că există acces la internet de oriunde iar unii locuiesc în prezent peste hotare, există și canale străine.

Există și unele canale pe care le puteți urmări doar dacă aveți creat un cont special pentru acestea sau dacă sunteți abonați ai furnizorului care le gestionează. Iar dacă sunteți departe de casa, nu aveți acces la un televizor dar putem utiliza un alt dispozitiv, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe un site unde știți că veți găsi transmisiuni live ale canalului dorit și să vă autentificați cu datele de logare specifice. Este atât de simplu și de rapid. 

La televizor, multe emisiuni sunt transmise abia la câteva zile după ce au fost filmate, la fel și unele programe de știri. Așa că, dacă doriți să fiți informați cât mai devreme posibil sau să urmăriți ceva într-o anumită zi, în care aveți mai mult timp liber la dispoziție, puteți apela la varianta transmisiilor live online.

Pot exista și dezavantaje în alegerea acestei opțiuni?

Cu toate că o astfel de variantă le aduce numeroase avantaje oamenilor, există și lucruri care le pot afecta experiența atunci când vor să urmărească un anumit canal, online. Deși site-urile special create în acest sens, de a oferi acces la transmisiuni live online își actualizează informațiile constant astfel încât să găsească ușor canalul dorit și să afle alte informații utile, transmisiunea live poate fi întreruptă oricând de către cei ce dețin canalul respectiv, din anumite motive, iar în acest caz, nu se poate face nimic decât să se aștepte ca transmisiunea sa fie reluată.

Un alt dezavantaj este adus de internetul limitat sau slab. Fiind vorba despre multe canale care oferă rezoluții HD precum și un consum mare de date, este posibil ca unele dispozitive sa nu facă față. Pe de altă parte, neplăcerile pot fi cauzate și de către furnizorul de internet care este posibil să nu aibă o acoperire bună în zona in care ne aflăm.

În concluzie, există variante foarte bune pentru a urmări un canal de televiziune, live, online, fără a face mari eforturi în această privință și de pe orice dispozitiv care ne oferă acces la internet. Prin salvarea paginii de start a site-ului în bara de Bookmark a browser-ului sau chiar pe ecranul dispozitivului vă veți conecta la acesta în doar careva secunde și puteți urmări ceea ce vă place.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel