Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8) episodul 1 HBO streaming

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8)
Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8)

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8): Game of Thrones, sezon 8, va începe în noaptea de 14 aprilie spre 15 aprilie 2019. Este cel mai scump, cel mai vizionat, cel mai piratat, cel mai premiat serial TV.

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8): Premiera sezonului 8 din Game of Thrones, Urzeala Tronurilor, va avea loc în noaptea de 14 aprilie spre 15 aprilie, de la ora 04:00. Serialul va fi difuzat pe HBO.

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8): Audienţe excepţionale

Lansat în 2011, serialul Game of Thrones, "GoT" pentru cunoscători, a sedus de la un sezon la altul din ce în ce mai mulţi telespectatori.

În 2014, a devenit serialul HBO cu cea mai mare audienţă, detronând renumita producţie The Sopranos .

Ultimul episod din sezonul al şaptelea a fost urmărit în seara în care a fost difuzat de 16,5 milioane de fani în Statele Unite, un record absolut pentru un serial TV.

Dincolo de Atlantic, episoadele precedentului sezon difuzat au fost vizionate, în medie, de peste 30 de milioane de persoane, potrivit HBO.

Cifre excepţionale sunt înregistrate oriunde este difuzat acest serial. La succesul "Game of Thrones" contribuie şi pirateria online, estimându-se că peste 1 miliard de persoane au urmărit în mod ilegal sezonul al şaptelea, stabilind astfel un nou record.

Mai multe posturi de televiziune, precum OCS în Franţa şi Sky Atlantic în Regatul Unit, au decis să îl difuzeze simultan cu difuzarea sa în Statele Unite, adică la miezul nopţii, notează AFP.

Buget colosal la Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8)

Cel de al optulea sezon este anunţat drept cel mai scump din istoria serialelor TV, cu un buget de 15 milioane de dolari pe episod, respectiv 90 de milioane de dolari pentru cele şase episoade.

Pe lângă efectele speciale, provocările generate de amenajarea decorurilor naturale şi onorariile actorilor (peste 1,1 milioane de dolari pe episod pentru cei mai importanţi cinci actori principali), valoarea facturilor a crescut vertiginos, cu atât mai mult cu cât episoadele acestui ultim sezon sunt mai lungi - o oră şi douăzeci de minute pentru ultimele trei, durate similare celor ale unor filme de lungmetraj. Doar episodul pilot a costat aproape 10 milioane de dolari în condiţiile în care cel mai scump sezon difuzat, al şaptelea, a costat 100 de milioane de dolari.

Investiţia este rentabilă, potrivit The New York Times, întrucât franciza "Game of Thrones" a adus anual postului HBO încasări de 1 miliard de dolari.

Game of Thrones (Urzeala Tronurilor sezonul 8): Este, de asemenea, serialul recompensat cu cele mai multe premii Emmy - 47 în total.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel