Gafa unui candidat ARD: Băsescu și MRU au vrut să candidez

ungureanu basescu dc
ungureanu basescu dc

Un candidat ARD la alegerile parlamentare din nouă decembrie, Alexandru Ciocâlteu, a dezvăluit miercuri seara că președintele Traian Băsescu și co-președintele Alianței, Mihai Răzvan Ungureanu, au fost cei care au dorit ca el să intre în cursa electorală în sectorul 5 al Capitalei, scrie Mediafax.

Pe Alexandru Ciocâlteu l-a luat gura pe dinainte și a dezvăluit că președintele Traian Băsescu a vrut ca el să candideze la alegerile legislative din această iarnă. "Domnul Răzvan Ungureanu (...) şi domnul preşedinte Traian Băsescu (...) au dorit să vin aici şi să candidez în sectorul 5, deşi nu mai am vârsta aceea la care mă pot expune pentru a face politică," a afirmat candidatul.

Acesta opinează că reprezentanții USL au greșit, din punct de vedere al promovării în campania electorală, neavând la dispoziție posturi de televiziune unde "discuțiile să fie pe viață." "Aici e un mare minus. Nimeni nu a făcut nimic. De ce? Nu ştiu. Puteam să avem şi noi două programe de televiziune unde ar fi existat oameni de foarte bună calitate şi care ar fi anunţat şi ar fi fost foarte transparenţi -  uite ce face Guvernul Boc cutare lucru şi de ce nu face altfel, unde discuţiile ar fi fost pe faţă şi nu cum se poartă acum. De ce nu am făcut asta? Am greşit. Eu aşa cred," a declarat Alexandru Ciocâlteu.

Surprinzător, reprezentantul Dreptei nu este interesat de contracandidații săi. "Eu nu am să înjur USL pentru că nu mă interesează. Nu mă interesează nici domnul Ponta, nici domnul Antonescu," spune Ciocâlteu.

ARD și-a lansat miercuri seara candidații pentru sectorul 5 la alegerile parlamentare din nouă decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel