Gafă incredibilă a Poliției. Mascații au năvălit în casa unui om nevinovat

Mascații de la poliție, care îl caută pe Nuțu Cămătaru, au năvălit în casa unui om de afaceri din comuna Ghermănești, apoi și-au dat seama că au greșit adresa.

Polițiștii au descins în casa lui Nicolae Georgescu la ora 6:00. După ce i-au spart geamurile şi au răvăşit lucrurile, mascații i-au spus omului că au un mandat de percheziţie şi caută obiecte interzise la vânzare.

M-am trezit cu ei peste mine în dormitor. Am crezut că sunt hoţi. Am coborât la parter şi l-am văzut pe fiul meu de 17 ani, întins pe jos, cu arma la cap. Am înlemnit. Mi-au spus că sunt de la Poliţia Capitalei şi caută obiecte interzise la vânzare”, a povestit omul de afaceri.

După ce au răvășit locuința și au găsit cinci telefoane mobile și o armă cu gaze, deținută legal, și-au dat seama că au greșit adresa, au întocmit proces verbal și au plecat, informează Adevărul. Nicolae Georgescu susține că nu are nicio legătură cu Nuțu Cămătaru, dar din cauza gafei autprităților va fi privit, de comunitatea mică în care trăiește, ca un infractor.

„Nu îl cunosc pe acest om de care vorbeau poliţiştii. Consider însă că imaginea noastră a fost cumva pătată. Comunitatea în care trăim este destul de mică. Acum vecinii or să creadă că suntem infractori. Fiul meu este şocat. A plecat la şcoală, dar se simţea foarte rău. A stat cu arma la tâmplă, nu este un lucru obişnuit. Eu nu cred că cineva ar fi vrut să-mi facă rău. Cercul meu de cunoştinţe este foarte restrâns, iar firmei pe care o aveam i-am suspendat activitatea acum două luni. Încă nu îmi revin din şoc, mă întreb tot timpul ce informaţii au avut ei şi de ce nu le-au verificat înainte să intre peste oameni nevinovaţi”, a mai spus Georgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel