Gabriela Firea, sfat pentru Viorica Dăncilă: Să nu pună la suflet

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că unele reacţii publice la adresa premierului desemnat Viorica Dăncilă sunt incorecte şi că o persoană nu poate fi judecată după hainele pe care le poartă şi după coafură. 

Întrebată ce părere are despre reacţiile publice la adresa premierului desemnat Viorica Dăncilă, Firea a răspuns: "Incorecte". 

"Sunt incorecte pentru că nu poţi să judeci o persoană după hainele pe care le poartă, după coafura pe care o are. Chiar este nedrept. Citesc presa internaţională, europeană (...). Totuşi, profesionist nu poţi să judeci prin această prismă", a spus Firea. 

Să nu pună la suflet 

Ea a menţionat că a simţit faptul că Dăncilă este nedreptăţită şi i-a recomandat acesteia "să nu pună la suflet aceste răutăţi". 

"Eu, ca şi dumneavoastră, ca femeie, am simţit faptul că este nedreptăţită şi ştiu că şi la adresa mea s-au făcut diferite aprecieri, dar eu deja sunt tăbăcită, m-am obişnuit. Vă anunţ că nu mă mai supăr. Îi recomand doamnei prim-ministru Dăncilă să nu pună la suflet aceste răutăţi pentru că ele vin odată cu funcţia şi din păcate mai avem mult până să ne maturizăm şi să caracterizăm o persoană doar prin prisma activităţii profesionale", a adăugat Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel