Gabriela Firea, sfat pentru Viorica Dăncilă: Să nu pună la suflet

Bogdan Bolojan / 26 ian 2018 / 11:52 Salveaza PDF Comentarii

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că unele reacţii publice la adresa premierului desemnat Viorica Dăncilă sunt incorecte şi că o persoană nu poate fi judecată după hainele pe care le poartă şi după coafură. 

Întrebată ce părere are despre reacţiile publice la adresa premierului desemnat Viorica Dăncilă, Firea a răspuns: "Incorecte". 

"Sunt incorecte pentru că nu poţi să judeci o persoană după hainele pe care le poartă, după coafura pe care o are. Chiar este nedrept. Citesc presa internaţională, europeană (...). Totuşi, profesionist nu poţi să judeci prin această prismă", a spus Firea. 

Să nu pună la suflet 

Ea a menţionat că a simţit faptul că Dăncilă este nedreptăţită şi i-a recomandat acesteia "să nu pună la suflet aceste răutăţi". 

"Eu, ca şi dumneavoastră, ca femeie, am simţit faptul că este nedreptăţită şi ştiu că şi la adresa mea s-au făcut diferite aprecieri, dar eu deja sunt tăbăcită, m-am obişnuit. Vă anunţ că nu mă mai supăr. Îi recomand doamnei prim-ministru Dăncilă să nu pună la suflet aceste răutăţi pentru că ele vin odată cu funcţia şi din păcate mai avem mult până să ne maturizăm şi să caracterizăm o persoană doar prin prisma activităţii profesionale", a adăugat Firea.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Modă. Ce se mai poartă la cinematograf

George Mihail Pârvan / 24 apr, 10:58


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11