Gabriela Firea, prima vizită pe un șantier. Când va fi gata pasajul de la Piața Sudului

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, și-a luat în serios munca de edil. Vineri a făcut o primă vizită la Pasajul de la Piața Sudului, de unde a primit din partea  constructorilor o dată certă a inaugurării acestuia.

"Ca primar general ales am făcut o primă vizită la șantierul pasajului din Piața Sudului, una dintre cele mai presante probleme ale bucureștenilor din acea zonă și nu numai. Pasajul trebuia finalizat la finalul anului trecut. Acum suntem deja în iunie și lucrările sunt realizate în proporție de 60%. S-au făcut greșeli de către toți cei implicați. Trebuie sa invatam din aceste greseli si sa nu le repetam", a spus, vineri, primarul ales al Capitalei.

"Furnizorii de utilități nu au știut exact care sunt trasele cablurilor și țevilor, Primăria nu a urmărit îndeaproape lucrările, iar constructorul a asteptat până s-au deviat toate utilitățile, nu s-a avansat cu alte lucrări. Cum se întâmplă în multe situații de acest gen, lipsa comunicării e sursa tuturor problemelor. Banii sunt alocați de Consiliul General, dar nu se pot face plăți pentru că antreprenorul nu a emis documentele justificative pentru achitarea sumelor datorate. Din aceste motive termenul de execuție a fost decalat până la finalul lunii martie, anul viitor. Dar am primit azi asigurarile ca, de Craciun, Pasajul Sudului va fi finalizat.

[citeste si]

Acestea sunt problemele. Dar nu e suficient să constatăm de ce nu merg lucrurile. Bucureștenii așteaptă rezultate. Prin urmare, în perioada imediat următoare îi voi convoca la Primărie pe toți cei implicați în acest proiect, pentru a ieși din acest blocaj. De asemenea, voi dispune ca un reprezentant al Primăriei să fie prezent în permanență pe șantier pentru a supraveghea lucrările și pentru a interveni imediat dacă apar alte obstacole. Voi fi si eu prezenta pe santier cat de des posibil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel