Ministrul Gabriel Sandu, eliberat

Fostul ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu va fi eliberat luni. Decizia luată de magistrații Tribunalului Ilfov este definitivă.

Pe 3 octombrie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Sandu la 3 ani de închisoare în dosarul Microsoft, pentru luare de mită şi spălare de bani.

Gabriel Sandu le-a cerut pe 1 Noiembrie magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4 să-l elibereze condiţionat din închisoare, susţinând că ultimii trei ani au fost 'de mare chin' pentru el în penitenciar. 'Ultimii trei ani au fost de mare chin, cu fiecare iarnă în penitenciar. Am un băieţel de 5 ani. Am muncit 200 de zile, în fiecare zi m-am trezit la 5,00 dimineaţa şi am mers la muncă. Am participat la toate activităţile din penitenciar. Familia mea şi copiii mei au mai multă nevoie de mine', le-a spus Gabriel Sandu judecătorilor.

Tribunalul Ilfov a menținut hotărârea pronunțată, la începutul lunii trecute, de Judecătoria Sectorului 4, privind eliberarea condiționată a fostului ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, condamnat în 2016 la trei ani de închisoare, în dosarul Microsoft. Acesta a fost condamnat pentru pentru luare de mită şi spălare de bani și este singurul din lotul care i-a mai inclus pe Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan și Nicolae Dumitru ce se mai află în închisoare.

Sandu va fi eliberat luni, având în vedere că hotărârea Tribunalului Ilfov este definitivă.

Vestea vine la scurtă vreme după ce a fost făcut public denunțul pe care Gabriel Sandu l-a transmis președintelui SUA, Donald Trump, vizând ambasadori ai Statelor Unite și legătura lor cu dosarul Microsoft.

[citeste si ]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel