Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, la DNA

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătăţii, a anunţat marţi că a fost citat la DNA ca martor.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat marţi că a fost citat la DNA ca martor în dosarul constituit în urma plângerii managerului Spitalului 'Sfânta Maria' din Capitală, Narcis Copcă, formulate împotriva sa.

"Am fost citat şi astăzi am mers la DNA. Ca martor. Dosarul este cel deschis în urma plângerii penale de anul trecut făcută împotriva mea de distinsul domn manager Copcă. Faptul că am fost citat ca martor cred că spune ceva despre cât de serioase sunt acuzaţiile distinsului domn. Profesionalism. Asta poţi cu uşurinţă să observi la procurorii DNA. Dadaism. Asta poţi cu uşurinţă observa în plângerea penală întocmită de domnul manager de spital Copcă, în stilul caracteristic. După închiderea dosarului, îmi va face o deosebită plăcere să vă prezint această capodoperă literară??", a scris Voiculescu pe Facebook.

El a adăugat că le-a explicat procurorilor despre modul în care s-a făcut acreditarea centrului de transplant pulmonar de la Spitalul 'Sfânta Maria', despre discuţiile cu oamenii din domeniu, dar şi despre transplantul din România 'în general'.

"Recunosc că mi-a făcut plăcere să explic procurorilor mai multe despre modul în care s-a făcut acreditarea centrului de transplant pulmonar de la Sfânta Maria, despre discuţiile cu oamenii din domeniul acesta, dar şi despre cum se petrec lucrurile în general în transplant în România! Am lăsat şi ceva frumos în scris, scripta manent. Urmăriţi aşadar ce se întâmplă în transplant... în spitale şi în dosare! O să (continue să) fie interesant!", a mai susţinut Voiculescu.

[citeste si]

În noiembrie 2016, managerul Spitalului 'Sf. Maria', Narcis Copcă, anunţa că a depus o plângere penală împotriva ministrului Sănătăţii de la acea vreme, Vlad Voiculescu, pentru 'abuz în serviciu', după ce Inspecţia Sanitară de Stat a făcut un control la această unitate medicală în cazul acreditării centrului de transplant pulmonar. În plângerea penală se solicita organelor de cercetare 'investigarea şi sancţionarea activităţilor cu caracter posibil infracţional' desfăşurate de către Ministerul Sănătăţii prin reprezentantul său Vlad Voiculescu'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel