Fostul director al CIA, neîngăduitor cu Trump: „Vrea să fure alegerile!“

Assistant to the President for Homeland Security and Counterterrorism Brennan speaks to the press after President Obama's statement in the White House
Assistant to the President for Homeland Security and Counterterrorism Brennan speaks to the press after President Obama's statement in the White House

Fostul director al CIA, John Brennan, a lansat un atac fără precedent asupra președintelui în exercițiu al SUA, Donald Trump.

Donald Trump a anunțat marți că l-a demis pe Chris Krebs, șeful Agenției de securitate cibernetică și securitate a infrastructurii (CISA) a Departamentului pentru Securitate Internă, deoarece departamentul a emis o declarație numind alegerile din noiembrie „cele mai sigure din istoria americană” (vezi AICI).

Acuzații fără precedent ale fostului director al CIA

John Brennan, care a fost director CIA între 2013 și 2017, a spus că Trump „încearcă să fure alegerile de la Joe Biden” și a sugerat că Krebs a fost ales „ținta unei vendete” de către președinte. Fostul director al CIA, John Brennan, l-a acuzat pe Donald Trump că a încercat să „fure alegerile” și a spus că președintele nu știe „nimic despre securitatea cibernetică”, după ce Trump a concediat un înalt funcționar care îi respinsese afirmațiile că alegerile prezidențiale au fost trucate. "Chris Krebs este un expert în securitate cibernetică foarte bine calificat și respectat", a mai punctat Brennan.

Brennan, neîngăduitor cu Trump

„Donald Trump nu știe nimic despre securitatea cibernetică sau tehnologie și, prin urmare, continuă să-i condamne pe cei care spun ceva cu care nu este de acord și, din moment ce încearcă să fure alegerile înapoi de la Joe Biden, cred că îl vede pe Chris Krebs ca fiind ținta unei vendete", a adăugat Brennan, precizează Businessinsider.

În urmă cu o lună, directorul Serviciilor Naționale de Informații din SUA a declasificat notițele lui John Brennan, fostul director CIA, privind scandalul în care Hilary Clinton l-a acuzat pe Trump de legături cu Rusia. Acestea  au dezvăluit cum, fostul director al CIA, John Brennan, l-a informat pe fostul președinte Obama despre presupusul „plan” al lui Hillary Clinton de a lega candidatura lui Donald Trump de Rusia ca „un mijloc de a distrage atenția publicului de la scandalul cu e-mailurile în care era implicată Hilary (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel