CUTREMUR în SUA. Au fost declasificate documente privind implicarea serviciilor în alegerile din 2016

brennan dc
brennan dc

Directorul Serviciilor Naționale de Informații din SUA a declasificat notițele lui John Brennan, fostul director CIA, privind scandalul în care Hilary Clinton l-a acuzat pe Trump de legături cu Rusia.

Directorul serviciilor de informații naționale, John Ratcliffe, a declasificat marți documente care au dezvăluit cum, fostul director al CIA, John Brennan, l-a informat pe fostul președinte Obama despre presupusul „plan” al lui Hillary Clinton de a lega candidatura lui Donald Trump de Rusia ca „un mijloc de a distrage atenția publicului de la scandalul cu e-mailurile în care era implicată Hilary.

Ratcliffe a declasificat notele scrise de mână ale lui Brennan, care au fost luate după ce Obama a fost informat cu privire la informațiile primite de CIA, și o notă a CIA, care a dezvăluit că oficialii au trimis cazul către FBI pentru potențiale acțiuni de investigație. Biroul directorului serviciilor de informații naționale a transmis marți după-amiază documentele declasificate către comisiile de informații ale Camerei și Senatului.

"Astăzi, la îndrumarea președintelui Trump, am declasificat documente suplimentare relevante pentru activitățile de anchetă și de supraveghere în curs ale Congresului", a declarat Ratcliffe într-o declarație pentru Fox News.

 

Ce scria în respectivele notițe?

„Orice dovadă de colaborare între campania Trump + Rusia”, apare pe una din paginile notițelor.  Acestea nu precizează nume complete, dar „JC” ar putea face referire la directorul FBI de atunci, James Comey, „Susan” ar putea face referire la consilierul pentru securitate națională Susan Rice, iar „Denis” ar putea face referire la șeful de cabinet Obama Obama, Denis McDonough .

Declasificarea vine după ce, săptămâna trecută, Ratcliffe a publicat informațiile recent declasificate Comitetului judiciar al Senatului unde, în septembrie 2016, oficialii serviciilor de informații americane au trimis o sesizare de investigație cu privire la aprobarea presupusă de Hillary Clinton a „unui plan privind candidatul la președinția SUA, Donald Trump și hackerii ruși privind implicarea în alegerile din 2016” pentru a distrage atenția publicului de la scandalul în care ea era implicată, potrivit FoxNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel