Fost polițist condamnat pentru corupție, contracte de milioane de euro de la primăria condusă de Piedone (FOTO)

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Ionel Tucmuruz, un fost polițist condamnat pentru corupție, ar fi primit contracte de milioane de euro de la Primăria Sectorului 5.

"Contracte de milioane de euro de la primăria condusă de Piedone pentru un coleg de partid și apropiat al său, Tucmuruz, un fost polițist condamnat pentru corupție și prezent în vacanțe cu Nuțu Cămătaru

Magic Star Security, firma de pază preluată de soția lui Ionel Tucmuruz după ce soțul a fost condamnat, a câștigat mai multe contracte pentru paza școlilor și parcurilor din Sectorul 5. Valoarea celor mai mari contracte publice ale Magic Star cu primăria condusă de Cristian Popescu Piedone însumează 61 milioane lei (12 milioane de euro), conform SEAP.

Ionel Tucmuruz, fost adjunct al Secției 14 de Poliție din Capitală, a fost condamnat în 2018 la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de influență, infracțiune de corupție, cu suspendarea executării condamnării.

În 2010, Tucmuruz a fondat firma de pază Magic Star Security. Când au apărut problemele penale, „dar din cauza problemelor mele de sănătate”, susține el, firma a fost trecută pe numele soției sale. Magic Star Security asigură acum paza în 55 de școli și licee și în 71 de parcuri, locuri de joacă și spații verzi. Contractele cele mai mari au fost câștigate după ce Cristian Popescu Piedone a fost ales primar.

În prezent, fostul polițist apare la evenimentele politice cu Piedone. Tucmuruz e prezentat drept secretar general adjunct al partidului. Oamenii din Primăria Sectorului 5 îl numesc pe Tucmuruz "consilier al primarului”.

Într-un dialog cu HotNews.ro, Tucmuruz a confirmat poziția oficială din partid: "Sunt secretar general adjunct la partid, dar nu consilier al primarului, însă ne știm de mulți ani”, scrie jurnalistul Răzvan Luțac pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel