EXCLUSIV  Folk. Ducu Bertzi și Mihai Cosmin Popescu, REVOLUȚIE în radio - VIDEO

Marți, 7 noiembrie, emisiunea "Omul cu chitara" împlinește 20 de ani. Este un moment special pentru Ducu Bertzi și Mihai Cosmin Popescu.

„Mă bucur. Au trecut 20 de ani. Era necesară această emisiune. De ce? După 90, au început festivalurile, primul a fost Om bun. După au început diferite manifestări la televiziune. A crescut numărul de concerte, festivaluri, lansări de albume. Am simţit că este nevoie de o emisiune în care să anunţăm evenimentele, lansările, concertele. Împreună am făcut – şi facem – o echipă foarte bună", a spus Ducu Bertzi, în cadrul unui interviu acordat DC News.

Mihai Cosmin Popescu, în acelaşi interviu, a spus că „după 90, a fost un moment în care ne-am dorit să ascultăm muzică de peste tot, voci celebre, formaţii celebre, a fost o dorinţă firească. După aceea, s-a revenit. Radioul public are o misiune pe care şi-o respectă: aceea de a promova muzica românească”.

Cei doi au vorbit şi despre cele mai amuzante şi stranii mesaje pe care le-au primit în cadrul emisiunii.

„De exemplu, este un amic de-al nostru, l-am cunoscut prin intermediul emisiunii, niciodată n-am stat face tot face (n.r. faţă în faţă), e din Norvegia. Întotdeauna ne trimite fotografii cu captura pe care a făcut-o la pescuit”, a povestit Mihai Cosmin Popescu.

[citeste si]

La rândul lui, Ducu Bertzi a spus că „cel mai tare a fost un mesaj de la un şofer de tir, a fost extraordinar. Scrie unul că ne ascultă şi vine din Polonia. Eu îl mulţumesc şi n-am ce face şi îl întreb ce cară. Răspunde: aduc lapte din Polonia care îl împachetează România ca lapte românesc. Ştiu şi unde îl ducea, dar nu mai spun”.

Emisiunea „Omul cu chitara” poate fi ascultată în fiecare duminică, de la 22.30 la 24.00.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel