Florin Vîlnei, acuzații grave la adresa polițiștilor de la Secția 16: "Am primit amenințări". Cum au murit cei doi bucureșteni

Sursă foto: Facebook Florin Vîlnei
Sursă foto: Facebook Florin Vîlnei

Florin Vîlnei, președintele SED LEX, a declarat că a fost amenințat de unii dintre polițiștii de la Secția 16, acuzați că au torturat în luna septembrie doi bucureșteni.

VEZI ȘI: Cei doi bucureșteni torturați de polițiștii Secției 16 de Poliție AU MURIT

"Pot să confirm că o persoană dintre cei doi decedați suferea de o boală incurabilă, iar cealaltă persoană a murit în condiții suspecte. Cineva mi-a spus că e vorba despre o supradoză. Așteptăm să vedem dacă testele confirmă acest lucru sau nu. Eu m-aș bucura dacă în cazul acesta s-ar lua repede o decizie, dacă sunt condamnați sau nu în instanță. Din punctul meu de vedere astfel de derapaje trebuiesc aspru sancționate pentru că suntem oameni, iar noi ca autoritate a statului ar trebui să oferim un exemplu, nu ce am văzut la nivelul Secției 16.

Pot să vă spun acum, în premieră, că o parte dintre cei care sunt suspecți și au fost reținuți au avut grijă să îmi transmită mesaje de amenințare, că noi nu știm să reprezentăm oamenii, să ne vedem de treaba noastră, cam din astea fac acești oameni. Acel individ a avut grijă să îmi trimită și mie mesaje de amenințări. Am și înregistrări în care îmi adresa injurii. Ăștia sunt oamenii care din păcat au ajuns în sistem, dar trebuie să avem capacitatea de a face curățenie.", a declarat Florin Vîlnei, într-o intervenție telefonică la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Cum au torturat cei 9 polițiști din București două persoane care le-au reproșat că nu poartă mască. Detalii din dosar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel