Florin Iaru: Dacă venea Vadim în locul Sabinei Fati, ai fi lucrat cu el? Mânie şi uşurare în redacţie, după vânzarea Academiei Caţavencu

florin-iaru
florin-iaru

Membrii redacţiei celui mai vechi şi mai popular săptămânal de umor din România au aşteptat cu inima la gură rezultatul licitaţiei pentru brandul Academia Caţavencu. I-am luat, la cald, o reacţie lui Florin Iaru, senator de drept în Academie.

Florin Iaru: În redacţie este un sentiment de uşurare, dar şi de mânie. Uşurare pentru că revista continuă să apară şi rămâne la noi. Mânie pentru cei care au licitat fără dorinţa de a construi un ziar, ci doar ca să pună mâna pe brand.

dcnews.ro: Cine crezi că dorea desfiinţarea revistei?

Florin Iaru: Nu am încă date, dar te întreb de unde are Sabina Fati 1,3 milioane,  de euro, cât a licitat? Nimeni nu știe. I-am citit câteva articole, deci bănuiesc că e un jurnalist, așa că nu poate trăi mai mult de două luni fără salariu.  De unde banii?

dcnews.ro: Dar Doru Bușcu, de unde a avut bani?

Florin Iaru: Nu ştiu. Și asta trebuie discutat și vom discuta în redacție. Dar e o diferență. Bușcu s-a împrumutat, căci asta cred că a fost, ca să salveze redacţia şi să păstrăm revista. Şi-a pus pielea la bătaie ca să salveze Caţavencu. E o atitudine... Dar Sabina Fati, pe cine reprezintă...în 21 de ani nu a venit odată în redacție și brusc, s-a trezit cu 1,3 milioane de euro în mână să cumpere revista.

dcnews.ro: Ai fi lucrat cu ea?

Florin Iaru: N-o cunosc, dar nu cred că aş fi lucrat. Nu mi se pare normal ceea ce a făcut. Ar fi putut să dea un telefon: mă băieţi, am 1, 3 milioane de euro şi vreau să vă salvez. Mi s-a pus pata să cumpăr Caţavencu. Poate am fi discutat, era un gest normal. Ce a făcut nu mi se pare un gest de normalitate. Aşa că, spune şi tu, dacă venea Vadim să cumpere Cațavencu, ai fi lucrat pentru el?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel