Florian “Big Nasty” Munteanu. Interviu cu românul care va juca în film alături de Stallone

Jurnalista Andreea Sava l-a interviat pe Florian Munteanu, născut în Germania din părinți români, omul care calcă pe urmele unor sportivi uriași precum Muhammad Ali sau Michael Phelps.

Jurnalista Andreea Sava scrie pe blogul personal despre firma Under Armour, una dintre cele mai puternice firme de articole sportive la nivel mondial, în acest moment, cu o ascensiune foarte puternică în ultimul an.

De fapt, practic, scrie Andreea Sava, oricine se mișcă într-un fel sau altul și reprezintă un model de succes undeva pe planetă este în echipa de atleți profesioniști Under Armour. De la Muhammad Ali, Michael Phelps, tenismenul Andy Murray, actorul Dwayne "The Rock" Johnson sau  Misty Copeland.

„Ei, bine, alături de toți acești giganți este și un român. Florian “Big Nasty” Munteanu se numește și, probabil, nu ați auzit de el, din păcate. Dar au auzit cei de la Under Armour și l-au considerat suficient de tare încât să-I propună contract de Under Armour Official ProAthlete. Ceea ce e foarte tare, credeți-mă pe cuvânt”, spune Andreea Sava.

Florian Munteanu este născut și crescut în Germania, părinții lui fiind români.

„Eu fac box de mic. La 12 ani am avut prima luptă. Tatăl meu este responsabil pentru asta. Deși el era mai orientat spre culturism, m-a dus la box fiindcă îi plăcea mult. Am muncit mult și la 18 ani luptam deja în prima divizie din Germania. Când am terminat școala, am început să fac un mix de box cu fitness și, la un moment dat, am primit o invitație să merg la Los Angeles, pe partea de fitness. Acolo am făcut antrenamente de fitness dar și de box și tot acolo am intrat în contact cu cei de la Under Armour.

Părinții mei, medici, au plecat în Germania înainte de Revoluție. M-am născut acolo, am crescut acolo, prima limbă pe care am învățat-o a fost germana. Prima dată am venit în România la 5 ani dar mă voi întoarce mereu în România”, i-a declarat sportivul Andreei Sava. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel