Fiul cel mai mare al preşedintelui SUA publică o carte provocatoare împotriva 'istericilor' anti-Trump

Fiul cel mai mare al preşedintelui american Donald Trump a publicat marţi o carte în care confirmă că este un apărător acerb al tatălui său şi că nu exclude să se lanseze chiar el în politică, relatează AFP, scrie Agerpres.

Intitulată 'Istericii: modul în care progresiştii se hrănesc cu ura şi vor să ne reducă la tăcere', cartea de 300 de pagini se deschide cu afirmaţii în mod deliberat polemice.

Donald Trump Jr. dedică cartea 'jalnicilor' - aluzie la expresia nefericită a lui Hillary Clinton, care, în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, i-a descris pe alegătorii lui Trump drept un 'grup de jalnici', şi le cere 'susţinătorilor de stânga convinşi sau însetaţi de dreptate socială' 'să o arunce imediat'.

Publicată de editura conservatoare Center Street (Hachette), cartea se afla marţi pe cea de-a treia poziţie în vânzările Amazon după ce a beneficiat cu o zi înainte, pe Twitter, de un mesaj de promovare din partea preşedintelui.

Cunoscut pentru atacurile sale virulente împotriva mass-media, Donald Trump Jr., în vârstă de 41 de ani, care a rămas la New York împreună cu fratele său Eric pentru a se ocupa de afacerile tatălui său, acuză reţelele de socializare că vor să-l cenzureze pe el şi pe toţi conservatorii.

'Este ca şi cum ai suprima complet libertatea de exprimare, nu putem lăsa să se întâmple asta în continuare', scrie el.

Intervievat marţi la CBS, el a dat asigurări că a dat dovadă de reţinere: 'Aş fi putut să duc lucrurile mult mai departe şi să deschid focul, însă nu am făcut-o'.

El a mai spus că mulţi, de ambele părţi ale eşichierului politic, au încercat să submineze preşedinţia tatălui său. 'Există mulţi oameni la Casa Albă care nu îi servesc interesele, pentru că nu fac ceea ce vrea el, fac ceea ce ei cred că este cel mai bine pentru viitorul lor', a mai spus fiul cel mare al preşedintelui Trump.

Dacă fiica cea mai mare a lui Donald Trump, Ivanka, devenită consilier la Casa Albă împreună cu soţul ei, Jared Kushner, a părut iniţial cea mai înclinată către viaţa 'politică' dintre cei trei copii din prima căsătorie a preşedintelui, Don Jr., care a călătorit prin ţară luni de zile pentru a-şi susţine tatăl, recunoaşte că a prins gustul.

'Nu exclud nimic', a declarat el pentru CBS. 'Îmi place partea de 'campanie' (...), îmi place să iau legătura cu oameni reali şi să văd cum politicile tatălui meu le afectează vieţile. Dar nu ştiu, în această etapă a vieţii mele, dacă aş vrea să fac asta toată ziua', a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel