Firea, surprinsă de Iohannis. Ce a spus despre președinte

Gabriela Firea a spus că a remarcat o schimbare de atitudine îmbucurătoare în cazul lui Klaus Iohannis.

"Eu am remarcat în ultimele zile o schimbare de atitudine îmbucurătoare a preşedintelui României, şi anume, în momentul în care s-a consfinţit remanierea guvernamentală şi patru miniştri au depus jurământul la Palatul Cotroceni. Am observat că preşedintele îşi intră intră uşor-uşor în haina constituţională, şi anume de factor de echilibru, de mediator în societate şi de persoană responsabilă cu respectarea prevederilor constituţionale", a precizat Gabriela Firea la Antena 3.

Referindu-se la manifestaţiile care au avut loc în Piaţa Victoriei, Gabriela Firea a apreciat că, deşi acestea au pornit de la OUG 13, protestul cetăţenilor pare să fi fost confiscat de partidele politice care au pierdut alegerile.

[citeste si]

"Scânteia se pare că a fost ordonanţa, numai că ceea ce s-a întâmplat ulterior ne face să tragem concluzia că protestul sincer al cetăţenilor a fost confiscat de partidele politice care au pierdut alegerile, atât locale, cât şi cele generale şi care nu s-au împăcat cu gândul că vor sta în opoziţie câţiva ani de zile. Cred că acest lucru este cel mai interesant, pentru că am citit pe mai multe bloguri şi pe reţelele de socializare că oamenii simpli, care nu sunt membri de partid, care nu sunt ataşaţi unei formaţiuni politice, au fost nemulţumiţi de faptul că protestul, practic, într-un fel, a fost politizat de cele două partide politice care au pierdut alegerile prin faptul că liderii lor, mă refer la PNL şi USR, s-au dus în piaţă, au dat interviuri, s-au fotografiat, au transmis mesaje şi cumva au preluat iniţiativa cetăţenilor", a mai spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel