Firea, NOU atac la adresa lui Grindeanu în ședința PSD

Gabriela Firea, în cadrul ședinței PSD, a lansat un nou atac dur la adresa lui Sorin Grindeanu.

"Din punctul meu de vedere, de la o vreme guvernarea nu ne mai aparține. Premierul pe care l-am validat a ajuns în aceeași zonă politică cu opozanții noștri", a zis Gabriela Firea.

Sorin Grindeanu a susținut, în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD, că nu va demisiona din funcție, au precizat surse participante la reuniunea de miercuri.

Premierul și-a întrebat colegii din conducerea social-democrată cine a întocmit raportul de evaluare a miniștrilor, prezentat în CExN, și le-a precizat că el vede și ia la cunoștință pentru prima oară, chiar în acel moment, de acest document.

Totodată, au mai precizat sursele citate, premierul a venit la CExN cu propria analiză a activității guvernamentale, în care a subliniat că pe trimestrele I și II ale acestui an PSD a transmis ministerelor 97 de măsuri din programul de guvernare, iar dintre acestea doar 9 nu au fost realizate.

Sorin Grindeanu le-ar mai fi transmis colegilor din partid că în peste 20 de ani de când este membru PSD nu s-a confruntat cu o campanie agresivă cum a fost cea lansată la adresa sa în ultima lună de zile de către unii colegi din partid.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel