Firea, AVERTISMENT după Congresul PSD: Să înceteze!

Scutaru Cristina / 12 Martie 2018 / 10:17 Salveaza PDF Comentarii

Gabriela Firea a spus că în PSD apele trebuie să se liniștească odată cu terminarea Congresului extraordinar.

"Sper ca acei colegi care au fost puțini supărați în perioada anterioară să treacă peste această etapă. Dacă țin la PSD, la oamenii care ne-au votat și care așteaptă rezultate de la guvernare, să-și reia activitatea în interiorul partidului și să nu creeze un alt pol de putere. Acest lucru ar face foarte rău PSD-ului și ne-ar pune în pericol toate obiectivele noastre. Cine va continua competiția și după Congres, cred că face un mare rău românilor pentru că ei așteaptă fapte concrete de la politicieni, nu bătălii sterile între ei pentru funcții", a zis Primarul General al Capitalei luni dimineață.

Premierul Viorica Dăncilă a devenit sâmbătă preşedinte executiv al PSD, fiind votată de 2.880 de delegaţi prezenţi la Congresul extraordinar al PSD. S-au înregistrat 939 de voturi "împotrivă".

Pentru aceeaşi funcţie, Ecaterina Andronescu a obţinut 541 de voturi "pentru", "împotrivă fiind înregistrate 3.278 de voturi''. Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a obţinut 292 ''pentru'' şi 3.527 ''împotrivă''.

[citeste si]

Marian Neacşu a obţinut funcţia de secretar general cu 3.063 de voturi pentru, împotrivă înregistrându-se 668 de voturi. Contracandidatul său, Codrin Ştefănescu a obţinut 668 de voturi "pentru" şi 3.063 de voturi împotrivă.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26